Extralarge 3: Černá magie
Typ:
epizoda
Žánr:
akční, tv film
Délka:
95 min
Země:
Německo/Itálie, 1991
Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se! Elizabeth jede v autě s přítelem, když ji...

Popis

Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se!

Elizabeth jede v autě s přítelem, když ji najednou stihnou halucinace a obrovské bolesti, které ji doženou až k sebevraždě. Její přítel, který auto řídil, nestihl zareagovat a zabránit jí v tom, aby se sama ubodala. Policie mladíkovi nevěří, dokonce ho podezírá z vraždy. Soukromý detektiv Jack Costello a jeho asistent Willy Dumas mají podezření a zahájí vyšetřování na vlastní pěst. Postupně pronikají do zákulisí tajemné Hadí sekty. Costello začne hledat přítelkyni nebohé Elizabeth Kathy, protože dívky údajně sektu navštěvovaly. Stala se Elizabeth obětí kletby voodooo?