Film Martina Friče, ve kterém hrají herecká esa jako např. Nataša Gollová či Oldřich Nový. Hlavní hrdinkou filmu je mladá Eva(N.Gollová) přijíždí za svou tetou Pa a již v první scéně filmu si divák všimne, že Eva je tak trochu blázínek. Žádná...

Popis

Film Martina Friče, ve kterém hrají herecká esa jako např. Nataša Gollová či Oldřich Nový.
Hlavní hrdinkou filmu je mladá Eva(N.Gollová) přijíždí za svou tetou Pa a již v první scéně filmu si divák všimne, že Eva je tak trochu blázínek. Žádná lotrovina jí není cizí. Za malou chvíli se na scéně objeví i Evin bratr Michal (O.Nový), který taky přijel za tetou a snaží se Evu trochu zkrotit. To se mu ovšem nedaří, protože Eva je tvrdohlavá, a shání dárek pro tetu k jejímu svátku. Teta Pa má ráda růže a tak Evu napadne, že by jí mohla dát recept na pěstování Záhorské růže. Recept na pěstování však vlastní tetini sousedé Záhorští, kteří tetu nemouhou vystát. Eva se tedy vydá do domu jako žadatelka o práci sekretářky.

Vyvstane tak spouta patálií a vtipných scének, nápříklad známý moment jak se Eva houpe na houpačce a spadne do skleníku. Oldřich Nový i Nataša Gollová podali skvělý herecký výkon.
Pozorný divák si všimne, že film je jen o tom, že se 2 rodiny hádají o Záhorskou růži a celý děj se točí jen okolo cca 10 filmových postav.
O to je celý film lepší, protože si vystačí s takovým málem a přece to diváka pobaví a rád film shlédne až do samého konce filmu, který končí "happy endem".

Já osobně film mohu jen doporučit,zaručeně Vás pobaví a pokud Vám nevadí, že je film poněkud starší, podívejte se.