Elisina dcera je pokračováním italského seriálu Elisa z Rivombrosy. Tento seriál nás opět zavede na panství Rivombrosa, kde od nepaměti žije rodina Ristori. V této sérii neuvidíme Fabrizia ani Elisu, protože oba jsou již mrtví. Hlavní hrdinkou je...

Popis

Elisina dcera je pokračováním italského seriálu Elisa z Rivombrosy. Tento seriál nás opět zavede na panství Rivombrosa, kde od nepaměti žije rodina Ristori. V této sérii neuvidíme Fabrizia ani Elisu, protože oba jsou již mrtví. Hlavní hrdinkou je mladá hraběnka Agnese Ristori, která se po letech vrací z Paříže, kde studovala, zpět na Rivombrosu. Jede v kočáře, který ale najednou zastaví. Agnese a její služebné přepadli místní lupiči. Agnese netuší, co jí čeká, když na jejich příkaz vystoupí z kočáru. Ještě neví, že mezi ní a mužem, kterému hledí do tváře kryté maskou, vznikne láska, netuší, že lupič je ve skutečnosti šlechtic Andrea van Necker, syn Lucrezie, úhlavní nepřítelkyně jejich rodiny. Lucrezie se chce pomstít, protože nenáviděla Elisu a nemá ráda ani Elisiinu dceru Agnese. Milovala Fabrizia. Na Rivombrose i v Itálii se hodně věcí změnilo, ale intriky a především závist zůstaly.

Tento příběh, nás zavede do doby Napoleona Bonaparta. V hlavních rolích : Sarah Felberbaum jako Agnese Ristori, Giulio Maria Berruti jako Andrea van Necker, Jane Alexander jako Lucrezia van Necker, Valentina Pace jako Emilia Ristori a Paolo Seganti jako Martin Ristori.