Dům veselých duchů
Typ:
film
Žánr:
komedie, horor
Délka:
99 min
Země:
USA/Velká Británie, 1988
Hvězdami této radostně duchařské komedie, jiskřící romantikou a rozvernými nadpřirozenými efekty, jsou Daryl Hannah, Peter O'Toole a Steve Guttenberg. Spolu s nimi se ve filmu scenáristy a režiséra Neila Jordana (Interview s upírem) představí...

Popis

Hvězdami této radostně duchařské komedie, jiskřící romantikou a rozvernými nadpřirozenými efekty, jsou Daryl Hannah, Peter O'Toole a Steve Guttenberg. Spolu s nimi se ve filmu scenáristy a režiséra Neila Jordana (Interview s upírem) představí Beverly D'Angelo, Jennifer Tilly, Peter Gallagher a Liam Neeson. Ti obývají Dům veselých duchů, kde zažijete největší legraci, jakou můžete zažít na tomto... nebo na onom světě!

Zchudlý Peter Plunkett (Peter O'Toole) vymyslí dokonalý plán, jak zachránit svůj zadlužený zámek v Irsku: naláká americké turisty na to, že v domě straší. Když si ale Peter a jeho personál navléknou prostěradla a řetězy a vydají se strašit, vyděsí nejen platící hosty... probudí také skutečné duchy hradu Plunkett! A když americký turista Jack (Steve Guttenberg) zahlédne nádherného ducha jménem Mary (Daryl Hannah), je to láska na první pohled. Jediné, s čím si teď Jack musí dělat starosti, je vraždící duch Maryina manžela…a jejich dvousetletý věkový rozdíl!