V Dollhouse hraje Eliza Dushku mladou ženu jménem Echo, členku skupiny lidí známých jako "Actives" či "Dolls" (loutky), kteří se dobrovolně přihlásili k práci pro "Dollhouse". Všichni obětují 5 let svého života, za což dostanou velkou sumu peněz...

Popis

V Dollhouse hraje Eliza Dushku mladou ženu jménem Echo, členku skupiny lidí známých jako "Actives" či "Dolls" (loutky), kteří se dobrovolně přihlásili k práci pro "Dollhouse". Všichni obětují 5 let svého života, za což dostanou velkou sumu peněz a nebudou si pamatovat nic z toho, co během té doby pro Dollhouse dělali.

"Loutkám" je vymazána jejich osobnost, aby do nich mohl být vložen libovolný počet nových osobností, včetně paměti, schopností a dovedností pro splnění různých úkolů.

Po takové úpravě jsou najímáni boháči a mocnými lidmi na různé práce, provádění zločinů, prostě všeho, co si zákazník přeje. Během mise jsou loutky vzdáleně monitorovány "manipulanty".

Tyto loutky mohou být skvělými společníky, milenkami a milenci či vynikajícími špiony. Po akci si navíc vůbec nic nepamatují.

S Echo je ale něco špatně. Přestává být prázdnou schránkou a začne si částečně vzpomínat na to, co dělala během akce. Začíná ji zajímat, kdo vlastně je...