Drzá Jordan
Typ:
seriál
Žánr:
drama, mystery, kriminální
Délka:
60 min
Motto:
Jordan a její prořízlá pusa si dokážou VŽDY poradit.
Země:
USA, 2001
Doktorka Jordan se vrátila na své původní místo soudní lékařky. Kdysi musela tuto práci opustit kvůli tomu, že při pracovní diskusi napadla svého kolegu. Doktor Garrett Macy přijal Jordan zpět, protože si je dobře vědom jejích profesionálních...

Popis

Doktorka Jordan se vrátila na své původní místo soudní lékařky. Kdysi musela tuto práci opustit kvůli tomu, že při pracovní diskusi napadla svého kolegu. Doktor Garrett Macy přijal Jordan zpět, protože si je dobře vědom jejích profesionálních schopností. Jordan to však svému nadřízenému nijak neusnadňuje. Je totiž výbušná a ráda si dělá věci po svém. Ačkoli má Jordan pracovat jako soudní lékařka a její práce má začít a skončit ohledáváním zemřelých, neubrání se doktorka nutkání pátrat po pachatelích trestných činů.

Kriminální seriál z prostředí soudního lékařství je plný záhad, napětí a také romantiky. Jordan pracuje s nadšeným týmem profesionálů, vedeným soudním lékařem Garrettem Macym. Často však přesahuje svoje pravomoci a pracovní úkoly tím, že se všemi způsoby snaží vyřešit kriminální případy, které přináší život velkoměsta.

Seriál Drzá Jordan (v originálu Crossing Jordan) napsal Tim Kring. V hlavní roli doktorky Jordan uvidíme Jill Hennessyovou. Svůj hlas jí propůjčila oblíbená herečka a dabérka Vanda Hybnerová. Dále se můžeme těšit na Miguela Ferrera v roli doktora Macyho a Ravi Kapoora v roli roztržitého doktora Buga.

Postavy:
GERET: šéf je trochu nevrly ale vždy spravedlivej Jordan ho někdy bere jako otce

LILI: Lili je zastáncem spravedlnosti a klidu zesnulých stará se o to aby rodina zesnulého o tragédii věděla
WOODY:woody je sexy a úžasnej kriminalista z jordan už mněl pár nocí,aférek.

NIGEL: nigel je bláznivý ale velmi chytrý patolog někdy vypadá trochu jako teplouš ale jeho vzor je Elvis
BUG: Bug je původem z asie a zajímá se o brouky a tajně miluje Lili