Romantický seriál Druhý dych je příběhem o neúplných rodinách, které přežili velkou ztratu a musí hledat způsob, jak toto chybící místo ve svém životě zaplnit. Jak ale uačít odznova, když jste přišli o životní lásku? Jak nerozbit křehké vztahy,...

Popis

Romantický seriál Druhý dych je příběhem o neúplných rodinách, které přežili velkou ztratu a musí hledat způsob, jak toto chybící místo ve svém životě zaplnit. Jak ale uačít odznova, když jste přišli o životní lásku? Jak nerozbit křehké vztahy, když zodpovědnost leží na vás?

Úspešný architekt Daniel se stará o rodinu, firmu a malou dcerku. Dva roky po smrti manželky musí svůj život znovu stavět od základů. Jako každý člověk má právo milovat a být milovaný a vyplnit místo milované manželky jinou ženou.

Malá Barborka ví, která je pro ni a pro otce ta pravá. Jako dítě instinkivně cítí to, co dospělý Daniel rozumem popírá. A tak Daniel a Anna bojují s vnitřními překážkami, které jim brání přiznat si, co k sobě cítí. Když pochopí, že k sobě patří, Barborce se splní sen - konečne jsou rodina. Jejich chvilkové štěstí ale ohrozuje zlo, které s láskou a důvěrou zachází jako s věcí. Nepřátelé ve snaze dosáhnout své egoistické cíle neváhají použi jakékoliv prostředky, aby dosáhli svůj cíl a zničili hodnoty, které samy nejsou schopni dosáhnout – lásku, morálku a štěstí. Nezůstává nic jiného, jen doufat, že upřímnost a důvěra budou silnější... Než ty nejhorší mafiánské praktiky!