Producenti Guillermo del Toro („Faunův labyrint“, „Sirotčinec“) a Mark Johnson („Letopisy Narnie“) spojili síly, aby pomohli při zrodu filmu „Don't Be Afraid of the Dark“, hororu, při kterém se vám chlupy ježí hrůzou. Sally Hurst (Bailee...

Popis

Producenti Guillermo del Toro („Faunův labyrint“, „Sirotčinec“) a Mark Johnson („Letopisy Narnie“) spojili síly, aby pomohli při zrodu filmu „Don't Be Afraid of the Dark“, hororu, při kterém se vám chlupy ježí hrůzou.

Sally Hurst (Bailee Madison), samotářská dívka, které je uzavřená do sebe, právě přijela na Rhode Island, aby tam žila se svým otcem Alexem (Guy Pearce) a jeho novou přítelkyní Kim (Katie Holmes) v domě z 19. století, který právě restaurují. Když mladá dívka prozkoumává rozlehlé sídlo, objeví skryté sklepení, neporušené od podivného zmizení stavitele sídla před stoletím. Když Sally nevědomky pustí rasu starobylých bytostí, které přebývají v temnotě, a které plánují, že ji odvlečou do záhadných bezedných hlubin domu, musí přesvědčit Alexe a Kim, že to není fantazie – před tím než je zlo ukryté v temnotě pohltí všechny.