Doktor Martin: Záhada v Beskydech
Typ:
film
Žánr:
komedie, kriminální
Délka:
97 min
Motto:
Doktor Martin v celovečerním filmu v kinech
Země:
Česká Republika, 2018
Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní...

Popis

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení.

Film Doktor Martin: Záhada v Beskydech navazuje na jeden z nejúspěšnějších seriálů České televize. Vrací se v něm nejen svébytný lékař, ale i krásná příroda z konce světa a řada oblíbených postaviček. K nim pak přibydou nové tváře v čele s Jiřím Bartoškou a Markem Taclíkem.