Gonzálo a Leticia jsou na první pohled nádherný pár a k dokonalému štěstí jim chybí jediné - dítě. Gonzálo před lety adoptoval sirotka, ale Leticie jej nenáviděla. Myslela si, že Gonzálův čas strávený s Matiasem, by měl patřit jí. Matias a...

Popis

Gonzálo a Leticia jsou na první pohled nádherný pár a k dokonalému štěstí jim chybí jediné - dítě. Gonzálo před lety adoptoval sirotka, ale Leticie jej nenáviděla. Myslela si, že Gonzálův čas strávený s Matiasem, by měl patřit jí. Matias a Leticie měli velice vážnou nehodu, při níž Matias přišel o život. Po této nehodě se vztah mezi Gonzálem a Leticií velmi vyhrotil a Leticie viděla jedinou šanci na přežití jejich manželství.

Gonzálo si pořídí dítě s jinou ženou! Dotyčná bude náhradní matkou, která po jeho narození dítě předá bez nároků na něj. Žárlivá Leticie nakonec najde tu pravou. Maria Mendez je bez práce a musí se starat o svého mladšího bratříčka Diega. Navíc je její manžel povaleč, násilník a surovec. Maria nakonec ze zoufalství nabídku přijímá. Oficiálně pracuje v domě jako služka a postupem času se do Gonzála zamiluje. I on její city opětuje a zanedlouho je Maria opravdu těhotná. To už ale Leticie tuší, že vztah mezi Gonzálem a Marií není „čistě pracovní“. Gonzálo se po dlouhém uvažování rozhodne Leticii opustit a žít s Mariou. Leticie si proto vymyslí báchorku o tom, že je také těhotná. Později podplatí doktora Pežiho, aby na klinice, kde pracuje a kam právě přivezli Mariu, ukradl dítě. Musí být ovšem Gonzálovo a Marii. Tak se stane a Marii oznámí, že jejich chlapeček umřel. Maria je na tom psychicky velmi špatně a Gonzálo je nucen ji zavřít do ústavu. Nakonec si Mariu bere domů, ona je však i nadále přesvědčená o tom, že její dítě žije. Gonzálo později pojme podezření a varuje Leticii, že jestli v tom má prsty, nic už jí na světě nepomůže. Po tom, co vykopal hrob a zjistil, že je prázdný, jel udat Leticii za únos jejich dítěte. Měl však nehodu při které ztrácí paměť. Toho využívá Leticie a namluví mu, že jsou spolu a šťastní. Gonzálo bydlí zpátky v domě u Floresů. Vrací se i Maria jako nová chůva dědice Floresů. Leticie ji chce okamžitě vyhodit, ale Gonzálo by pojal podezření a tak zůstává v domě pracovat. Gonzálo se znovu do Marii zamiluje a ta odchází z domu Floresových. Leticie se tak bojí, že Gonzála ztratí až se mu vrátí paměť, že najímá vraha, aby zabil Mariu. Vrah si Mariu splete a místo ní umírá její kamarádka. Maria se vydává za mrtvou a nepřestává se utvrzovat v předsvědčení, že její syn žije. Seznámila se totiž nezávisle na sobě s dvěma nemajetnými ženami, které na klinice doktora Pežiho rodili a oběma namluvili, že jejich novorozeňata umřeli. Nastraží tedy na doktora Pežiho past a on je uvězněn. Maria svěřuje Gonzálovi, že žije a pravé důvody proč se skrývala. Společně jdou udat Leticii za její zločiny. Leticie je však připravená a všem zahraje divadýlko o tom, jak špatně žila a že všeho lituje a ať ji všichni odpustí. Na závěr se jako otráví před jejich zraky jedem. Když je uložena v rodinné hrobce, přichází hrobař, který si chce vzít nějaké ty šperky a Leticii z hlubokého spánku v rakvi probudí. Leticie uteče. Maria s Gonzálem jsou zatím na svatební cestě. Chtějí se fotit u útesů, ale Gonzálo zapomněl aparát. Vrací se proto do hotelu a někdo mu volá na mobil. Zvedne ho a ozve se Leticie. Sdělí mu, že Marii zbývá už málo života a měl by se s ní přijít rozloučit, jestli to stihne. Při bitce Leticie padá z útesu a umírá. Gonzálo to oznamuje na policii a společně s Mariou odcházejí.