Divoké vlny 2
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný, sportovní, animovaný
Délka:
84 min
Motto:
Surfaři ve fraku jsou zpět!
Země:
USA, 2017
Tučňáci už zase staví na hlavu zavedené pořádky, věnují se surfování na prkně a tráví čas na pláži. Možná ne úplně všichni, ale zcela jistě mladý tučňák Cody, který se ve filmu Divoké vlny stal překvapivým šampionem v surfování a teď se vrací v...

Popis

Tučňáci už zase staví na hlavu zavedené pořádky, věnují se surfování na prkně a tráví čas na pláži. Možná ne úplně všichni, ale zcela jistě mladý tučňák Cody, který se ve filmu Divoké vlny stal překvapivým šampionem v surfování a teď se vrací v nové animované komedii Divoké vlny 2. A zase ve velkém stylu na prkně.

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké.

Animovaná komedie Divoké vlny měla v roce 2007 velký úspěch a pokračování vstupuje do kin deset let poté.

Nebylo by tučňákům na pláži příliš horko?

Ne tak úplně. Jsou druhy tučňáků, které hnízdí podél jižních břehů Austrálie, podél západního pobřeží Jižní Ameriky. Nemluvě o tučňákovi galapážském, jenž žije na rovníku.

Nemá Cody kolem očí přehnaně extravagantní chocholku?

Ne tak úplně. Cody je tučňák skalní a ti takhle prostě vypadají.