Nathalie Johnson je žena na počátku středního věku, která žije se manželem Stevem a společně s ním vychovává osmiletého syna, kterého má Steve z prvního manželství. Přestože žijí v Minnesotě hezkým poklidným životem dobře zaopatřených lidí,...

Popis

Nathalie Johnson je žena na počátku středního věku, která žije se manželem Stevem a společně s ním vychovává osmiletého syna, kterého má Steve z prvního manželství. Přestože žijí v Minnesotě hezkým poklidným životem dobře zaopatřených lidí, Nathalie by se ráda starala také o své vlastní děťátko.

Tato potřeba je pro ni stále důležitější, takže se jí nedokáže vzdát ani v okamžiku, kdy se po řadě marných pokusů ke své lítosti dozví, že nemůže mít děti. To vede k tomu, že se společně se Stevem rozhodnou pro adopci kojence, kterému by mohli společně být rodiči odmalička. Zatímco sbírají informace o formách a možnostech adopce, objeví Nathalie na internetu krásné miminko, malou holčičku z Maďarskou, kterou matka nabízí k adopci prostřednictvím maďarského agenta Gabora Szaboa.

Okamžitě jej kontaktují a vydají se za ním do New Yorku, situace kolem adopce je však více než podivná. Holčička, která se jmenuje Gitta, je sice krásná a Nathalie se do ní zamiluje na první pohled, Szabo se však vůbec nestará o to, do jakého prostředí se holčička dostane nebo jak je postaráno o její štěstí, spokojenost a budoucnost. Jediné, co ho zajímá je bankovní konto Johnsonových.

Vzápětí šokovaná Natalie zjistí, že maďarský právník je ve skutečnosti obyčejný bezohledný šmelinář, který Gittu ve skutečnosti nabízí v dražbě k prodeji tomu, kdo zaplatí nejvíce a přitom obratnou manipulací se zájemci o její adopci šroubuje cenu do výše šestimístného čísla. Zdeptaní Jonsonovi odmítnou být součástí takového neetického obchodu a rozhodnou se šmelináři, který je součástí nelegálního trhu s dětmi, vyhlásit válku.

Ohlásí všechno FBI, ale ti jim oznámí, že zakročit mohou pouze v případě, že budou pokračovat v jednání, aby tak pomohli odhalit skutečný rozsah zločinů, které má Szabo na triku. Aktivně se na jeho dopadení podílejí, jenže časem celá operace nabere velmi nebezpečný směr.