Z rovnováhy
Typ:
film
Žánr:
thriller, sci-fi, mystery, horor
Délka:
90 min
Země:
Itálie, 1988
Úspěšný pianista Robert Domenici je dobře vypadající, žádoucí mládenec ve věku asi kolem třiceti let. Jednoho dne pocítí, že se mu tělo nějak mění. Lékařské vyšetření jen potvrdí urychlený proces stárnutí a Robert během jednoho roku zestárne o...

Popis

Úspěšný pianista Robert Domenici je dobře vypadající, žádoucí mládenec ve věku asi kolem třiceti let. Jednoho dne pocítí, že se mu tělo nějak mění. Lékařské vyšetření jen potvrdí urychlený proces stárnutí a Robert během jednoho roku zestárne o několik desetiletí. V zoufalství zavraždí svou lékařku, jediného člověka, který věděl o jeho nemoci. Inspektor Datti je Robertovi v patách, ale nepozná vraha v sešlém starci. Když se Robert dozví, že jeho* milenka s ním čeká dítě, rozhodne se, že za žádnou cenu nedovolí, aby jeho nemoc získala další oběti.

Michael York a Donald Pleasance jsou hereckou zárukou diváckého úspěchu tohoto italského thrilleru z roku 1987. Zvláště York v roli nemocného s absurdním vztekem na svět zdravých dostal velkou příležitost, kterou nepromarnil.