Dear Mr. Gacy
Typ:
film
Žánr:
drama, horor, kriminální
Délka:
103 min
Země:
Kanada, 2010
Skutečný příběh inspirovaný zážitky a zkušenostmi 19-letého studenta Jasona Mosse, který přežil blízký vztah s 33-násobným sériovým vrahem Johnem Waynem Gacym několik měsíců před jeho popravou.Talentovaný devatenáctiletý vysokoškolský student...

Popis

Skutečný příběh inspirovaný zážitky a zkušenostmi 19-letého studenta Jasona Mosse, který přežil blízký vztah s 33-násobným sériovým vrahem Johnem Waynem Gacym několik měsíců před jeho popravou.

Talentovaný devatenáctiletý vysokoškolský student Jason Moss (Jesse Moss) si začne psát s americkým sériovým vrahem Johnem Waynem Gacym (William Forsythe), který zabil 33 mladých chlapců a dnes čeká ve věznici na popravu. Oficiálním důvodem jeho zájmu je příprava seminární práce, pod povrchem však mladík skrývá mnohem ambicióznější cíl, na jaký chce padoucha využít. Gacy se stává jakýmsi Mossovým mentorem. Student se mu přitom snaží dostat na tělo i do mysli, ale zločinec je geniální manipulátor, který dokáže narušit psychickou rovnováhu své oběti i během klidného rozhovoru o úplných banalitách. Gacy dokáže vtisknout svou vůli i do rezonujícího mozku mladíka a v jeho mysli oživí velmi temné myšlenky. Mladík upadá do zvláštních stavů a celý proces vyvrcholí při závěrečném setkání zločince a studenta tváří v tvář ve vězení před popravou.