Danny Ocean (George Clooney) a jeho parta by se k návratu k tomu, co jim jde nejlépe, odhodlali jen z jednoho jediného důvodu – kdyby byl v ohrožení jeden z nich. Když nelítostný majitel kasina, Willy Bank (Al Pacino), podrazí Dannyho přítele a...

Popis

Danny Ocean (George Clooney) a jeho parta by se k návratu k tomu, co jim jde nejlépe, odhodlali jen z jednoho jediného důvodu – kdyby byl v ohrožení jeden z nich. Když nelítostný majitel kasina, Willy Bank (Al Pacino), podrazí Dannyho přítele a učitele Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), který je kvůli tomu hospitalizován, Danny a jeho věrní opět spojí své síly s cílem vyprázdnit Bankovy sejfy.

Willy Bank se bohužel přepočítal. Naprosto fatálně. Možná se mu jednoho člena Dannyho party podařilo srazit na kolena, jenže ostatní stojí nepohnutě dál. Ba co víc: zase mají společného nepřítele. Spolu pak upečou zákeřný plán: vykrást nové Bankovo kasino, které tenhle žralok nazval sám po sobě, přímo v den jeho otevření.

Jejich strategie je dvojí: za prvé položit Banka na lopatky po finanční stránce. Ale to není všechno. Především chtějí Banka, který za každý svůj hotel s kasinem získal od Royal Review Board prestižní cenu Five Diamond Award, ranit na nejcitlivějším místě: zničit jeho dobrou pověst.

Realizace jejich dobrodružného plánu je náročná... ba téměř nemožná. Jenže když jde o život jednoho z nich, nezná tahle partička slovo “nejde”. Ve filmu Dannyho parťáci 3 se opět setkáme s herci jako jsou George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner a Elliott Gould. Slavný Al Pacino se představí v roli záporáka Willyho Banka, jeho pravé ruky Abigail Sponder se ujala talentovaná herečka Ellen Barkin. Dannyho dobrodružství potřetí režíruje Steven Soderbergh, film je produkčně zaštítěn Jerry Weintraubem.