Hlavní postava dramatického příběhu se jmenuje Crystal Wyatt a když jí bylo šestnáct let, přišla nejprve o milovaného otce a potom vlastně o celou rodinu, když ji matka vyhnala z rodného domu. Od té chvíle už její život nikdy nebyl stejný jako...

Popis

Hlavní postava dramatického příběhu se jmenuje Crystal Wyatt a když jí bylo šestnáct let, přišla nejprve o milovaného otce a potom vlastně o celou rodinu, když ji matka vyhnala z rodného domu. Od té chvíle už její život nikdy nebyl stejný jako dříve. Odešla z domova bez peněz, a tak svůj nový život začala doslova s prázdnou kapsou. V San Franciscu začala pracovat jako zpěvačka v nočním klubu, a po čase se tam setkala se svou velkou dětskou láskou, atraktivním mladým mužem Spencerem Hillem.

Ten je však bohužel "zadaný". Vyznají si vzájemně lásku, ale uvědomují si, že jejich cesty se rozcházejí a oni po nich nemohou jít společně. Po letech tvrdé práce a vytrvalosti se Crystal podařilo zúročit svůj neuvěřitelný talent a získat slávu i velké jmění. Jenže láska miliónů fanoušků, kteří ji zbožňují, nikdy nemůže nahradit lásku Spencera Hilla, po které Crystal tak zoufale touží.