Dvě bohaté a rozmazlené sestry zůstávají bez peněz poté, co jejich otec zemře. Nezbývá jim nic jiného, než se odstěhovat z luxusní Beverly Hills do nejchudší čtvrti v Los Angeles k jejich tetičce. Časem ale sestry začnou poznávat, jak moc těžké...

Popis

  • Dvě bohaté a rozmazlené sestry zůstávají bez peněz poté, co jejich otec zemře. Nezbývá jim nic jiného, než se odstěhovat z luxusní Beverly Hills do nejchudší čtvrti v Los Angeles k jejich tetičce. Časem ale sestry začnou poznávat, jak moc těžké je žít bez peněz a luxusu.
  • Lehoučký úsměvný příběh o tom, že vynucený pád z výšin přepychu Beverly Hills do mnohem prostší, ale zato barevnější a voňavější mexické čtvrti Los Angeles může mít své světlé stránky. Dvě krásné a zároveň odlišné sestry, které vyrostly bez starostí, musí po smrti otce čelit tvrdé realitě, když se ocitnou zcela bez prostředků. Azyl, který jim poskytne jejich hispánská teta je ale v místech, kde se anglicky skoro nedomluvíte a do práce se jezdí veřejnou dopravou. Na konci všech problémů a nedorozumění možná čeká i štěstí.