Ignacia je mladá inženýrka, která pracuje pro velkou stavební firmu, jenž vlastní její přítel Tomás. Tráví společně spoustu času a rozhodnou se, že se vezmou. Ignacia však nezná pravdu o tom, jaký typ člověka ve skutečnosti Tomás je. Pár dnů po...

Popis

Ignacia je mladá inženýrka, která pracuje pro velkou stavební firmu, jenž vlastní její přítel Tomás. Tráví společně spoustu času a rozhodnou se, že se vezmou. Ignacia však nezná pravdu o tom, jaký typ člověka ve skutečnosti Tomás je. Pár dnů po svatbě se však velmi pohádají a Ignacia se rozhodne odjet z města. Potkává Pedra, který jí pomůže zapomenout na všechny její problémy a stráví spolu nezapomenutelný víkend. Ignacia bere setkání jako sen, odreagování se od všedního života. Když se tedy ráno Pedro probudí, najde vedle sebe jen vzkaz, kde mu Ignacia, která beze stopy zmizela, za vše děkuje.

Ignacia se vrací domů, kde jí Tomás nabídne novou pozici ve firmě, aby mu odpustila. Ona přijímá a stává se stavbyvedoucí budovy. Zde potkává opět Pedra – pracovníka na této stavbě bez peněz. Ignacia a Pedro zjišťují, že navzdory tomu, že nemohou být spolu, se milují… Telenovela je remakem stejnojmenné chilské telenovely.