Třináctiletý Randy není typ, který by se dokázal postavit vyhlášenému školnímu rváči Benovi, který na něj má spadeno. Raději si hraje se svými oblíbenými elektronickými hračkami a protože je velký fanda elektroniky, dokáže s nimi, opravdu divy. I...

Popis

Třináctiletý Randy není typ, který by se dokázal postavit vyhlášenému školnímu rváči Benovi, který na něj má spadeno. Raději si hraje se svými oblíbenými elektronickými hračkami a protože je velký fanda elektroniky, dokáže s nimi, opravdu divy. I když na druhou stranu se i ony stanou zdrojem jeho potíží, jako když se jeho letadlo na dálkové ovládání dostane do rukou Bena, který s ním napáchá ve třídě řadu vážných škod.

Randy tuší, že pohár trpělivosti jeho rodičů tímto přeteče a proto sebere všechny své elektronické hračky a odveze je do svého úkrytu v jednom opuštěném domě. Bohužel není jediný, kde se rozhodl opuštěného domu využít jako dočasného úkrytu. Krátce po Randym se tu objeví také Delbert, Louis a Richie, trojice přihlouplých lupičů, kteří deaktivují senzor alarmu a nastěhují se, aby tu přečkali do doby než vychladnou stopy po jejich poslední loupeži. Chycen v pasti v horním podlaží domu, Randy začne využívat svých elektronických hraček ovládaných dálkovým ovládáním, aby se z nepříjemné situace dostal. Krade jim jídlo a připravuje řadu žertíků, které by bandu druhořadých lupičů poštvaly proti sobě, jako jsou třeba připínáčky do bot.

Situace se ovšem zkomplikuje, když Randyho máma zjistí, že její syn zmizel a znepokojeně se ptá jeho nejlepší kamarádky Judy, jestli o něm neví. Judy se vydá na kole do Randyho skrýše, tady ji však chytnou v tu chvíli už pěkně navztekaní lupiči a Randymu nezbývá než se pustit s lupiči do otevřené války, ve které se stávají zbraněmi v jeho rukou nejen modely na dálkové ovládání, ale také dálkově ovládaná garážová vrata a dokonce i zuřivý pes, které Randy přiláká návnadou připevněnou k jedné ze svých hraček. Dokáže však zvládnout situaci do doby, než dorazí policie?