Dva kamarádi se vrhnou do riskantního podniku, aby ochutnali svobodu toužebně očekávané dospělosti. Realita však překoná jejich představy. Příběh dvou kamarádů, kteří se pustí do riskantního dobrodružství, aby zakusili chuť svobody a dosud...

Popis

Dva kamarádi se vrhnou do riskantního podniku, aby ochutnali svobodu toužebně očekávané dospělosti. Realita však překoná jejich představy.

Příběh dvou kamarádů, kteří se pustí do riskantního dobrodružství, aby zakusili chuť svobody a dosud zapovězené dospělosti. Naskočí v noci na nákladní vlak a po vzoru westernových hrdinů se nechávají unášet do neznáma. Nejdřív jde jen o trochu nebezpečnější výlet, ale postupně se začínají dít věci, se kterými nikdo z nich nepočítal. Ve vlaku se zjeví podivný cestující připomínající tuláka z Divokého západu. Zcela proti zdravému rozumu začne svojí přítomností přetvářet vnímání reality obou hlavních hrdinů i nás diváků. Bezpečná česká krajina se zvolna mění na americkou prérii a výlet za hranice běžného světa se stává životu nebezpečnou iniciační cestou.