Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívásvůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku zestřední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádía chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život...

Popis

Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívásvůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku zestřední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádía chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život vezme rázem za své. A co jehorší – Cal se ocitne ve světě svobodných, jenže sám už několik desíteklet nerandil, a tak zažívá jeden neúspěch za druhým.Volné večery tráví sám v místním baru,kde utápí špatnou náladu. Cala vezme pod ochranu Jacob Palmer (Ryan Gosling) –pohledný sportovec lehce po třicítce. Aby Jacob Calovi pomohl zapomenout najeho ženu a začít nový život, otevře mu zcela nové obzory: flirtující ženy,pánské jízdy a také nový styl.

Cal a Emily nejsou jediní, kdo hledá lásku. Calův třináctiletý syn Robbie se zamiloval do sedmnáctileté chůvy Jessicy,která si zase myslí na Cala. Navzdory Calovu „znovustvoření“, jeho srdce nelzepředělat a zdá se že právě to ho stále vede tam, kde začal.