Chipmunk Adventure, The
Typ:
film
Žánr:
komedie, dobrodružný, rodinný, fantasy, muzikál, animovaný
Délka:
77 min
Země:
USA, 1987
Vše začíná, když poručík (Dave) tří chipmunkčích bratrů Alvina, Simona a Theodora odjíždí na výlet kolem světa a je nechá doma. Alvin se nedá a chce jet s Davem taky. Dave ho však nebere a hlídá je paní Millerová. Jednoho dne jdou bratři do...

Popis

Vše začíná, když poručík (Dave) tří chipmunkčích bratrů Alvina, Simona a Theodora odjíždí na výlet kolem světa a je nechá doma. Alvin se nedá a chce jet s Davem taky. Dave ho však nebere a hlídá je paní Millerová.

Jednoho dne jdou bratři do restaurace a tam potkají tři sestry Brittany, Jenette a Elinor. Alvin si chce s Brittany zahrát na automatu. Ve stejnou dobu se nachází v restauraci i jedná bohatá žena se svým bratrem a psem, která Chipmunkům a Hipetkám slíbí, že když rozvezou po celém světě plyšáčky, tak dostanou 1 000 000 dolarů.

Alvin a Brittany s tím souhlasí. Alvin musí vyřešit, jak utéct paní Millerové. Když se mu to povede, utečou a odletí balonem obletět cellý svět,ale ani on ani Brittany neví, že se zapletli do zločinu, protože po tajemné ženě s restaurace patrá tajný detektiv.