Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je...

Popis

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent Táto serie se začala vysílat 29.srpna 2010. Moderátormi celé show byli Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař. Porota byla složena z tria Ján Kraus, Lucie Bílá a Jaro Slávik. Víťezem se stalo duo akrobatov z Česka, Dae Men.

Celkem bylo zatím odvysíláno 5. sérií a to v roce 2010, 2011, 2012, 2013 a 2015. V té poslední vyměnili Martina "Pyca" Rausche a Jakuba Prachaře na postu moderátorů za Martina "Junior" Zimnýkovala a Marcela Forgáče. Do poroty zasedli kromě Lucii Bílé a Jara Slávika i Diana Mórová a Jakub Prachař.