Každá zábava jednou omrzí a Sylvia už začíná mít plné zuby vtipů, kterými ji na společných cestách obšťastňuje její přítel David, živící se jako sólový komik v nejrůznějších podnicích. To, co jí kdysi připadalo zábavné, je dnes jen otravné a...

Popis

Každá zábava jednou omrzí a Sylvia už začíná mít plné zuby vtipů, kterými ji na společných cestách obšťastňuje její přítel David, živící se jako sólový komik v nejrůznějších podnicích. To, co jí kdysi připadalo zábavné, je dnes jen otravné a hloupé. A když se David rozhodne přijmout několikadenní angažmá v zaplivaném zašlém baru pro dálkové řidiče, kde má minimálně tři dny bavit oplzlé zarostlé šoféry, pohár její trpělivosti přeteče a ona se rozhodne, že toho bylo na jednu ženu tak akorát a je nejvyšší čas Davida opustit.

Sebere se, z baru uteče a stopne si první kamión, který odjíždí. Ani ve snu by ji však nenapadlo, že může být něco horšího než Davidovy vtipy. Přesvědčí se o tom však velmi záhy, protože z řidiče kamionu se vyklube krutý a nebezpečný šílenec. Jmenuje se Jack, a je nejen duševně vyšinutý, ale navíc je to sériový vrah mladých žen, po kterém policie usilovně pátrá. Ten Sylvii unese a je víc než jisté, že ji policie zanedlouho najde zavražděnou.

David, který pochopí, že Sylvie je pro něj důležitější než všechny štace, se za ní vydá a velmi záhy zjistí jak se věci mají. Je odhodlán zachránit milované děvče z drápů šílence za každou cenu a bezhlavě se vrhne do divokého víru nebezpečí. Netuší, že rafinovaný vrah nastražil kolem svých obětí řadu stop tak, aby ho David byl schopen sledovat. Chce ho totiž vmanévroval do důmyslně připravené pasti a udělat z něj v očích policie hlavního podezřelého z jeho zločinů.