Céline Dion se narodila do velké, chudé, ale hudebně založené rodiny. Ve dvanácti letech ji objevil manažer a budoucí manžel René Angélil. Po vítězství v pěvecké soutěži Eurovize se stala mezinárodní hvězdou a vpadla na americká pódia nahrávkou...

Popis

Céline Dion se narodila do velké, chudé, ale hudebně založené rodiny. Ve dvanácti letech ji objevil manažer a budoucí manžel René Angélil. Po vítězství v pěvecké soutěži Eurovize se stala mezinárodní hvězdou a vpadla na americká pódia nahrávkou pro film z produkce studia Disney “Kráska a zvíře”. Jak léta plynula, Céline a René si tajně byli stále bližší a jejich vztah se změnil v romantický.

Přes nelítostnou kritiku a veřejný odpor Céline s Reném zůstali a zaměřili se na Céliinu kariéru, během níž tato popová hvězda prodala více než 200 miliónů hudebních alb po celém světě. Za píseň “My Hear Will Go On”z velkofilmu Titanic posbírala snad všechny hudební ceny, které existují. Toto je neautorizovaný příběh jejího romantického a komplikovaného života.