Čára za minulostí
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama
Délka:
88 min
Země:
USA, 2001
Hlavní postavou dramatického příběhu je servírka Liddy Carlyle, která pracuje v zanedbaném bistru u nepříliš frekventované silnice. Když ji jednoho dne napadne a znásilní majitel hospody se svým bratrem, dívka se zuřivě brání, jednoho z útočníků...

Popis

Hlavní postavou dramatického příběhu je servírka Liddy Carlyle, která pracuje v zanedbaném bistru u nepříliš frekventované silnice. Když ji jednoho dne napadne a znásilní majitel hospody se svým bratrem, dívka se zuřivě brání, jednoho z útočníků zabije a druhého poraní. Potom uteče a podaří se jí chytit stop, když jí zastaví mladí přátelští novomanželé Sean a Catherine Shawnessyovi, kteří tudy náhodou projíždějí během své svatební cesty. Právě ve chvíli, kdy si Liddy prohlíží a zkouší Catherinin snubní prsten, vynoří v nepřehledném úseku silnice kamion a Seanovi se nepodaří zabránit srážce.

Liddy se probudí v nemocnici a zjistí, že ona jediná havárii přežila. Navíc ji Seanovi rodiče, Donald a Maureen Shawnessyovi, díky prstenu, který měla při havárii na ruce, omylem považují za Seanovu manželku. Dívka se ocitá obklopena péčí a přízní bohaté rodiny. Uvedena do jejich luxusního domu si namlouvá, že dostala šanci začít nový život. Jenže hospodský, který ji napadl a znásilnil jednoho dne zahlédne v novinách její fotografii, rozhodne se, že ji najde a pak ji začne vydírat. Dokáže dívka v takové situaci udržet své tajemství?