Tři roky po uvedení prvního filmu se tvůrci, povzbuzeni úspěchem, rozhodli natočit další díl. Ve shodě se skutečností, posunul se i příběh o tři roky dopředu. Honza a Zuzana mají dvouletou holčičku Martinu a Prcek se rozhoduje kam po skončení...

Popis

Tři roky po uvedení prvního filmu se tvůrci, povzbuzeni úspěchem, rozhodli natočit další díl. Ve shodě se skutečností, posunul se i příběh o tři roky dopředu. Honza a Zuzana mají dvouletou holčičku Martinu a Prcek se rozhoduje kam po skončení devítky. Opět se můžete podívat do prostředí plochodrážních stadionů, opět před Martinem vyvstane problém, s nímž si dospělí nedokáží poradit, a tak nezbývá, než dát s kamarádkou Magdou hlavy dohromady a vymyslet jak na to.

Problémem je i tentokrát bráchova tvrdohlavost, řada nedorozumění a malicherností vedoucích téměř k rozpadu mladého manželství. A je na Martinovi, aby Honzu se Zuzanou opět usmířil. Vedle toho má ovšem Martin své vlastní problémy, neboť by chtěl být zootechnikem, zatímco rodiče se ještě nedohodli jestli bude inženýrem nebo automechanikem.