Slavná komediální hvězda Dave Chappelle připravuje svou životní koncertní show přímo v ulicích New Yorku. Komik a hudebník Dave Chappelle se tři dny před začátkem projektu, který financoval z vlastní kapsy, potuluje po svém rodném městě...

Popis

Slavná komediální hvězda Dave Chappelle připravuje svou životní koncertní show přímo v ulicích New Yorku.

Komik a hudebník Dave Chappelle se tři dny před začátkem projektu, který financoval z vlastní kapsy, potuluje po svém rodném městě Cleveland v Ohiu. Chystá se zorganizovat největší koncertní párty za účasti slavných hvězd hudebního průmyslu. Pozve desítky svých oblíbených zpěváků a skupin, aby zahráli a zazpívali tisícům lidí pod otevřeným nebem přímo v ulicích Brooklynu. K účasti na jeho koncertu se mu kromě jiných podaří získat i slavnou skupinu The Fugees, která veřejně vystoupí po více než sedmi letech.

Tři dny zbývající do obří slavnosti jsou naplněny náročnými přípravami. Dave a jeho tým pracují bez odpočinku, ale s obrovským nadšením a nasazením.

V den D se v Brooklynu shromáždí dav lidí z nejrůznějších koutů Ameriky. Na koncert čekají lidé různé barvy pleti, vyznání a věku... Konečně začíná ta největší oslava života, zábavy a lidské sounáležitosti. Chappellova párty ukáže, že hudba spojuje lidi dohromady a alespoň na chvíli nás muže vzdálit neklidné a bouřlivé době, ve které žijeme...

Hudební komedii Block Party vyprávějící o jednom velkém splněném snu natočil režisér Michel Gondry, který je spolu s Charliem Kaufmanem a Pierrem Bismuthem držitelem Oscara za námět k fantaskní komedii Věčný svit neposkvrněné mysli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004).