Lehce blázniví komedie o rivalitě dvou letových dispečerů sleduje svědomitého Nicka Falzoneho, jednoho z nejlepších letových dispečerů, který řídí letecký provoz a přistání na letištích Kennedy, LaGuardia a Newark, tedy nejvíce rušný vzdušný...

Popis

Lehce blázniví komedie o rivalitě dvou letových dispečerů sleduje svědomitého Nicka Falzoneho, jednoho z nejlepších letových dispečerů, který řídí letecký provoz a přistání na letištích Kennedy, LaGuardia a Newark, tedy nejvíce rušný vzdušný prostor na New Yorkem, a to po celých čtyřiadvacet hodin. Je to obtížná a stresující práce a Nick je důsledný, precizní a na svou zdatnost patřičně hrdý. Jeho nadšení z dobře vykonané právě však vezme velmi rychle za své, když je na jeho pracoviště přichází nový dispečer Russell Bell, kterému předchází pověst dokonalého, ovšem poněkud nezodpovědného dispečera.

A skutečně. Russell je pravým opakem poněkud upjatého, svědomitého Nicka a tak netrvá dlouho a letové středisko se stane bojištěm, na kterém se ti dva snaží navzájem trumfovat, a jak nabírá na intenzitě, nezastaví se ani po pracovní době. Zcela novou podobu však získá ve chvíli, kdy se Nick seznámí s Russellovou atraktivní manželkou Mary, zatímco Nickova manželka Connie si nemůže nevšimnout, že se stala terčem pozornosti svérázného Russella. Vítěz však může být jen jeden a když se ukáže, že vítězství bylo vykoupeno až příliš draze, je na vítězi, aby dal věci zase do pořádku. Bude to vůbec možné po té smršti, která přehnala kontrolní věží i životy obou rivalů?