Bionicle: Maska světla
Typ:
film
Žánr:
dobrodružný, akční, fantasy, animovaný
Motto:
Vůbec poprvé ožívá svět BIONICLE ve filmu s názvem BIONICLE: MASKA SVĚTLA!
Rok:
2003
Vydejte se za vzrušujícím dobrodružstvím, které okouzlilo miliony fanoušků. Odhalte nejnovější kapitolu tohoto legendárního příběhu, který byl natočen špičkovou počítačovou animací. Dobrodružství plné akce vypráví o tom, jak se čestný a oddaný...

Popis

Vydejte se za vzrušujícím dobrodružstvím, které okouzlilo miliony fanoušků. Odhalte nejnovější kapitolu tohoto legendárního příběhu, který byl natočen špičkovou počítačovou animací.
Dobrodružství plné akce vypráví o tom, jak se čestný a oddaný gardový kapitán Jaller a jeho nejlepší přítel - impulzivní dobrodruh a kronikář Takua - vydali na cestu, aby našli sedmého Toa. Tajemný strážce totiž může ochránit jejich domovský ostrov. Vedeni MASKOU SVĚTLA spojí všichni hrdinové Toa své síly a odvahu, aby překonali mocného Pána stínu Makutu a jeho strašné pomocníky Rahkshi. Pokud se jim nepodaří zvítězit, bude ostrov Mata Nui odsouzen k věčné temnotě.
Nenechte si ujít premiéru fantastické legendy ve filmové podobě! Budou odhalena mocná tajemství a objeví se nový hrdina!