Bingo
Typ:
film
Žánr:
komedie, dobrodružný, rodinný
Délka:
87 min
Země:
USA, 1991
Cirkusová pudlice si vrazila do packy hřebík a nemůže večer vystoupit, právě když má na představení přijít televizní štáb. Manželka cvičitele Stevaho přesvědčí, aby to zkusil se šikovným cirkusovým voříškem Bingem, ale Bingo má zřejmě špatné...

Popis

Cirkusová pudlice si vrazila do packy hřebík a nemůže večer vystoupit, právě když má na představení přijít televizní štáb. Manželka cvičitele Stevaho přesvědčí, aby to zkusil se šikovným cirkusovým voříškem Bingem, ale Bingo má zřejmě špatné zkušenosti s ohněm a nepřeskočí přes hořící obruč, čímž pokazí číslo. Steve ho chce zastřelit, manželka Lorraine však pejska ubrání vlastním tělem a Bingo uteče.

Chickie Dawlin jede s partou kamarádů na kole a zdržuje je jeho mladší bratr Chuckle. Starší kluci ujedou a Chuck spadne s kolem do řeky. Právě tady ho zachrání Bingo, oba se pak velice skamarádí. Jenomže Chuck musí Binga domů propašovat, protože otec Hal psy nesnáší. Tím začíná kolotoč bláznivých, veselých a okouzlujících příběhů: chlapec a pes spolu dělají úkoly, hrají na automatech, sedí u PC, jezdí na skateboardu a konečně jsou oba šťastni. Jenomže navěky se Bingova přítomnost v domě tajit nedá.