Po zásahu smrtícími šipkami umírá půvabná modelka. Byl motivem vraždy příbuzenský vztah oběti se senátorem nebo její závislost na opiu? Jessica Dartanová, částečně opilá, částečně zdrogovaná, se vrací pozdě v noci do svého luxusního domu a...

Popis

Po zásahu smrtícími šipkami umírá půvabná modelka. Byl motivem vraždy příbuzenský vztah oběti se senátorem nebo její závislost na opiu?
Jessica Dartanová, částečně opilá, částečně zdrogovaná, se vrací pozdě v noci do svého luxusního domu a nevšimne si, že na ni číhá maskovaná postava. Vzápětí padá k zemi, zasažená do krku šipkami. Vyšetřováním je pověřen zkušený policista Joe Hargatay. Stále se mu ale nedaří najít bod, od něhož by mohl začít. Teprve když se zaměří na zdroj, z něhož Jessica dostávala drogy, usměje se na něho štěstí. Stopa vede k šéfovi místního podsvětí Tonymu Manettimu. Ten nepopírá jisté malé podvody, k opiu, které bylo vždy výlučnou záležitostí Číňanů, se ale nechce znát. Ani čínská stopa nikam nevede. V okamžiku, kdy je zavražděna Joeova bývalá manželka Janice, si Joe sundává rukavičky a přestává si brát servítky, protože se vyšetřování stává jeho osobní věcí. Při hledání vraha vyplývají na povrch další neočekávané souvislosti.