Film navazuje na seriál. Big Time Rush konečně vyrážejí na turné a to rovnou do Londýna. Shodou okolností si ale na letišti vymění zavazadla a tím se dostanou do šílené mise na záchranu světa, která ohrozí začátek jejich světového turné. Při...

Popis

Film navazuje na seriál. Big Time Rush konečně vyrážejí na turné a to rovnou do Londýna. Shodou okolností si ale na letišti vymění zavazadla a tím se dostanou do šílené mise na záchranu světa, která ohrozí začátek jejich světového turné. Při výměně se jim dostane do rukou zařízení nazvané "The Beetle" což je antigravitační zařízení s obrovskou mocí, které patří milionářskému obchodníkovi Siru Atticus Moonovi a ten se ho snaží získat zpátky.

S pomocí teen-špiona Penny Lane se kluci rozhodnou požádat o pomoc otce Penny M16 Agenta Simona Lane a pokusí se zastavit Sirovo Atticus Moonovo spiknutí a nedovolit mu použít "The Beetle" k ovládnutí světa.

Film začíná v letadle kde Carlos sní o tom že je tajným agentem a shodou okolností se mu sen z velké části v Londýně splní. James se snaží získat srdce agentky, zatím co Logan se snaží jen celou situaci přežít a Kendall chce jen jedno a to vrátit se na světové turné.

Kluci zažijí dobrodružství a také si užijí kaskadérské kousky jako například řízení rychlých aut, jízdu na vodním skútru, jízdu na motorce a skákání z helikoptéry.

Ve filmu uslyšíte covery The Beatles "Help!" , "A Hard Day's Night", "I wanne Hold your Hand", "Cant Buy me Love", "We Can Work It Out" a "Revolution".