Bellamy
Typ:
film
Žánr:
thriller, kriminální
Délka:
110 min
Země:
Francie, 2009
Když komisař Bellamy přijíždí se ženou do jižní Francie na obvyklou dovolenou, netuší, že ho tam čekají dva nelehké úkoly - vyřešit případnou vraždu a vztahy s nevlastním bratrem. V hlavní roli francouzského thrilleru uvidíme Gérarda Depardieua....

Popis

Když komisař Bellamy přijíždí se ženou do jižní Francie na obvyklou dovolenou, netuší, že ho tam čekají dva nelehké úkoly - vyřešit případnou vraždu a vztahy s nevlastním bratrem. V hlavní roli francouzského thrilleru uvidíme Gérarda Depardieua.

Komisař Bellamy tráví jako obvykle dovolenou s manželkou v jejím rodném domě na jihu Francie v Nimes. Prázdninový poklid však naruší příjezd dvou osob - záhadného cizince Gentila, který se Bellamymu svěří s tím, že se zřejmě dopustil vraždy, ale odmítá přiznat, o koho se jedná, a komisařova nevlastního bratra Jacquese. Ten má problémy s pitím a navíc žárlí na Bellamyho rodinné štěstí. Komisař se tedy musí zhostit dvou těžkých úkolů, z nichž první bude možná snazší než ten druhý. Jednak se pustí na vlastní pěst do vyšetřování vraždy a současně se snaží zlepšit vztahy se svým nevypočitatelným bratrem. V hlavní roli francouzského kriminálního thrilleru režiséra Claude Chabrola uvidíme Gérarda Depardieua.