Příběh začíná adoptováním tří sirotků výstředním paleontologem Gumem, který často cestuje po celém světě, proto adoptované děti zanechá v péči Sylvie a Nany. Nedostatek peněž přinutí Sylvii poskytnout některé pokoje v domě k pronájmu. Prvním...

Popis

Příběh začíná adoptováním tří sirotků výstředním paleontologem Gumem, který často cestuje po celém světě, proto adoptované děti zanechá v péči Sylvie a Nany. Nedostatek peněž přinutí Sylvii poskytnout některé pokoje v domě k pronájmu.
Prvním nocležníkem je pan Simpson. Hned se spřátelí s prostřední dívkou Petrovou, která miluje stroje a začne mu pomáhat s jeho autem. Ostatní děti – Pauline a malá Posy – jsou více extrovertní a okamžitě zaujmou další nájemnici – slečnu Theo Dane. Theo je bývalou herečkou a nyní vyučuje u madam Fidolie na umělecké škole a navrhne, aby tam děvčata začala chodit.

Časem je jasné, že Pauline a Posy se výborně hodí na jeviště. Pauline je rozená herečka a Posy ukáže své baletní nadání a madam Fidolie ji vezme pod svá ochranná křídla. Mezitím Petrova dostane pár malých rolí, ale daleko více jí baví pomáhat panu Simpsonovi s jeho autem. Mezi Sylvií a panem Simpsonem vznikne více než přátelský vztah.

Emma Watson, coby Pauline, vystoupila ze stínu Hermiony Grangerové a ukázala, že je opravdu talentovaná. Baječné obsazení zahrnovalo také tradiční herecké favority jako Dame Eileen Atkins, Victoria Wood, Marc Warren and Emilia Fox. Všichni ale byli zastíněni mladými herečkami, které si zahrály tři adoptované sestry.