Ideální domov
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama
Délka:
91 min
Země:
USA/Australie/Nový Zéland, 2018
Dlouholetý pár homosexuálů je neustále na nože, ale jejich úspěšný pořad o vaření je drží pohromadě. Když však jejich zbloudilý syn opět skončí ve vězení, neochotně se ujmou vnuka, který jim zaklepe na dveře.Hvězdný šéfkuchař Erasmus (Steve...

Popis

Dlouholetý pár homosexuálů je neustále na nože, ale jejich úspěšný pořad o vaření je drží pohromadě. Když však jejich zbloudilý syn opět skončí ve vězení, neochotně se ujmou vnuka, který jim zaklepe na dveře.

Hvězdný šéfkuchař Erasmus (Steve Coogan) a jeho partner Paul (Paul Rudd) společně vedou šťastný a požitkářský život. Jejich dokonalý svět se však obrátí vzhůru nohama, když Erasmus na večírku stane tváří v tvář vnukovi, o jehož existenci neměl tušení. Zdá se, že chlapec, jehož otec se ocitl ve vězení, nemá kam jít, a tak se ho dvojice po dlouhé debatě rozhodne ujmout. Změny a překážky, kterým jsou obě strany náhle vystaveny, by lehce mohly vyústit v katastrofu. Příběh o neobvyklé rodině, prodchnutý láskou a humorem, činí ze snímku jednu z největších filmových událostí tohoto roku.