Attack on Titan - No Regrets
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, historický, drama, horor, fantasy
Délka:
50 min
Motto:
Jediná věc, kterou můžeme udělat, je že nebudeme litovat rozhodnutí, která jsme udělali.
Země:
Japonsko, 2014
První část:Před několika lety v podzemním okrese, kde se občané jenom zřídka kdy dostanou na sluneční svit, Levi společně s Farlanem používá k různým krádežím manévrovací zařízení. Jednoho dne se setkají s dívkou jménem Isabel, která je...

Popis

První část:
Před několika lety v podzemním okrese, kde se občané jenom zřídka kdy dostanou na sluneční svit, Levi společně s Farlanem používá k různým krádežím manévrovací zařízení. Jednoho dne se setkají s dívkou jménem Isabel, která je pronásledována za to, že se snaží dostat z podzemí kvůli tomu, aby dostala zraněného ptáka zpátky na povrch. Rozhodnou se ji přijmout k sobě. Po nějaké době, tajemný muž z povrchu použije rukojmích, aby zajistil, že Levi, Farlan a Isabel přijmou práci, která je odměněna povolením žít na povrchu. Po té jsou pronásledováni vojenskou policií, ale tu předběhne průzkumná legie, která je chytí a přinutí výměnou za jejich očištění od zločinů připojení se k průzkumné legii.

Druhá část:
Levi, Farlan a Izabel začali svůj život u průzkumné legie pod dozoren Flagena, který není zrovna potěšen, že se do legie přidali zločinci. Erwin právě vytvořil novou formaci pro průzkumnou legii, která by pomohla vojákům se za hradbami vyhnout titánům za účelem snížení ztrát na životech a poznamenal, že by chtěl využít schopností těch tří. Později Levi připomíná žádost od tajemného muže, aby ukradly Erwinovi dokumenty a následně ho zabili. Poté co nebyli schopni najít onen dokumet v Erwinově kanceláři začali plánovat Erwinovo přepadení během výpravy. Během výpravy se ale strhne silný déšť a Leviho oddíl včetně Farlana a Izabel je zabit titány. Následně se ukáže, že dokument byl falešný a Erwin řekne Levimu ať nelituje a pokračuje dál jako člen průzkumné legie.