Hlavní postavou napínavého příběhu je Corrine Maquire, svobodná matka dvanáctiletého syna Campbella, která žije v malém americkém městě a pracuje jako bezpečnostní inspektorka v blízké jaderné elektrárně. Ve shonu všedních dnů má Corrine sice...

Popis

Hlavní postavou napínavého příběhu je Corrine Maquire, svobodná matka dvanáctiletého syna Campbella, která žije v malém americkém městě a pracuje jako bezpečnostní inspektorka v blízké jaderné elektrárně. Ve shonu všedních dnů má Corrine sice pocit, že víc už by nezvládla, osud jí však chystá zkoušku, která ji má přesvědčit o tom, že to není tak úplně pravda. Jednoho dne totiž zjistí, že má odpovědnost za bezpečnost továrny před obrovskou bouří, která se blíží, a pustoší kraj děsivými tornády.

Pod obrovským tlakem odpovědnosti za jadernou elektrárnu, a odpovědností matky, musí řešit rostoucí potíže a když bouře v podobě tornáda zasáhne elektrárnu plnou silou a poškodí chlazení reaktoru, hrozí katastrofa, která by mohla osudově poznamenat nejen obyvatele městečka, ale celého kraje. Corinne společně se šerifem C.B. Bishopem a jeho zástupcem Jakem Hannahem, začíná závod s časem, během kterého se snaží bezpečně evakuovat okolí elektrárny a současně zabránit jaderné katastrofě.