Matka dvacetileté Chisato Minety zemřela a její otec zmizel poté, co nadělal dluhy čítající 1 000 000 yenů, díky kterým je Chisato neustále pronásledována vymahači. Proto schovává své pravé já pod převlekem za bezdomovce, aby ji vymahači nenašli...

Popis

Matka dvacetileté Chisato Minety zemřela a její otec zmizel poté, co nadělal dluhy čítající 1 000 000 yenů, díky kterým je Chisato neustále pronásledována vymahači. Proto schovává své pravé já pod převlekem za bezdomovce, aby ji vymahači nenašli tak snadno. Jednoho dne ji ale vymahači chytí a ona nemá kam utéct. Z oné situace jí dostane Shinzo Okura, ředitel velmi slavné firmy na výrobu hraček, který zaplatí její dluh.

Výměnou za to chce, aby se stala jeho ženou na poslední měsíc, který mu zbývá než zemře, jinak musí vrátit všechny peníze. Po Shinzově smrti se dozvídá, že smlouva, kterou kdysi podepsala se skládá z více častí, které ona musí splnit, aby byl její dluh smazán. A co víc, má si teď hrát na matku 6ti kluků, které Shinzo adoptoval, a ukázat jim, co je to rodina. Avšak, jak se později ukáže, chlapci spolu vůbec nevycházejí, navíc někteří s nimi už nebydlejí a smýšlejí o sobě jako o skupině cizích lidí sdílející jednu střechu nad hlavou.