Margarita byla mladá dívka plná iluzí o dobrém vzdělání a nekonečné lásce. Jednoho dne ale vtrhl do jejího života Ignacio a všechny její sny rozbořil. Bude na Margaritě, aby se s ranami osudu vyrovnala, dokázala si udělat klid v duši a Ignaciovi...

Popis

Margarita byla mladá dívka plná iluzí o dobrém vzdělání a nekonečné lásce. Jednoho dne ale vtrhl do jejího života Ignacio a všechny její sny rozbořil. Bude na Margaritě, aby se s ranami osudu vyrovnala, dokázala si udělat klid v duši a Ignaciovi odpustit.

Amarte Así není jen příběhem o lásce mezi mužem a ženou, ale i o lásce a přáních jednoho maličkého chlapečka Frijolita, který si ze všeho nejvíc přeje mít tatínka. Margarita nechce, aby její syn trpěl, že je plodem "znásilnění" na diskotéce. Proto Frijolitovi namluví, že jeho tatínek zemřel.

Ignacio se vrací po letech strávených v cizině domů. Moc se na svou rodinu těší, už má přesně naplánováno, jak bude jeho život probíhat. čeká ho manželství s Chantal, sestrou jeho zemřelé švagrové, práce v nemocnici v chudinské čtvrti a snad jednou i děti, které tolik miluje.

Plány jsou ale od toho, aby je někdo nabořil. Nachovy plány naboří hned dva lidé. Margarita a Frijolito. Ačkoliv by měl asi Nacho hledat skamarády mezi lidmi svého věku,vrozumí si spíš s dětmi. S Frijolitem si padne hned do oka, začnou se spolu kamarádit a vytvoří se mezi nimi moc silný vztah, aniž by věděli, že jsou otec a syn.

Jakmile do Ignaciova světa vstoupí Margarita, celý jeho život se obrátí naruby. Komu by neobrátila naruby život žena, která se jednu chvíli chová jako zamilovaná školačka a další chvíli vám, vyčítá, že jste hrozný netvor? Margarita je do Ignacia zamilovaná, ale odmítá si to přiznat. Všechno se snaží přikrýt rouškou nenávisti a touhou po pomstě. Nedokáže ale vyjít s pravdou na světlo a dokonce tají před Nachem, že Frijolito je její syn ze strachu, že by jí mohl synka sebrat.

Dokáže Ignacio Margaritu přesvědčit, že on je tím jediným mužem pro ni a ideálním tátou pro Frijolita? Zvládne se Margarita přenést přes svou bolest a zjistit pravdu o svém "znásilnění"?