Internetová telenovela Amanda O vypráví příběh Amandy - slavné herečky a popové hvězdy. Utvoří si pomocí své kamery vlastní reality show a propaguje sebe samu jako idol. Jednoho dne se na ni při udílení cen vrhnou novináři a Amanda uteče pryč....

Popis

Internetová telenovela Amanda O vypráví příběh Amandy - slavné herečky a popové hvězdy. Utvoří si pomocí své kamery vlastní reality show a propaguje sebe samu jako idol. Jednoho dne se na ni při udílení cen vrhnou novináři a Amanda uteče pryč. Druhého dne se probudí pohmožděná a otlučená na neznámém místě. Zmatená a desorientovaná najednou uvidí obličej jiné ženy, na plakátu propagujícím její poslední telenovelu.

Amanda hledá cestu zpět a seznámí se s tajemným mužem Dantem, u kterého najde podporu. Vrátí se domů a zjišťuje, že ji nikdo nezná, ani její manžel. Protože jiná žena má její identitu, život, kariéru i jméno. Amanda tedy začne hledat cestu, jak znovu získat svoji vlastní identitu, v čemž jí pomůže Dante, do kterého se postupně zamiluje.