Zapněte si bezpečnostní pásy
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama, romantický
Délka:
110 min
Země:
Itálie, 2014
Mladá servírka Elena a mladý mechanik Antonio rozhodně nebyli stvořeni jeden pro druhého. Představují totiž naprosté protiklady. Pohlcuje je však vzájemná přitažlivost, které se oba snaží ze všech sil odolat. Nakonec jí ale podlehnou. Elena a...

Popis

Mladá servírka Elena a mladý mechanik Antonio rozhodně nebyli stvořeni jeden pro druhého. Představují totiž naprosté protiklady. Pohlcuje je však vzájemná přitažlivost, které se oba snaží ze všech sil odolat. Nakonec jí ale podlehnou.

Elena a Antonio nebyli stvořeni jeden pro druhého - jsou příliš odlišní, jak svou povahou, tak i stylem života, pohledem na svět a způsobem, jak se staví k ostatním. Představují vlastně úplné protiklady. Podlehnou však vzájemné přitažlivosti, které by měli spíše odolat. Nejen proto, že se k sobě nehodí, ale také z toho důvodu, že je Elena zasnoubená s Giorgiem a Antonio zase se Silvií, Eleninou nejlepší kamarádkou. A mimoto mladý Fabio, který je nejlepším přítelem Eleny, nenávidí Antonia pro jeho otevřenou homofobii. Od samého počátku funguje mezi Elenou a Antoniem fyzická přitažlivost, která vyvolá první opravdový zmatek v Elenině životě. Všichni se musejí vyrovnat s nečekanou a prudkou bouří citů a vášní, jež zcela změní pravidla hry ve vzájemných vztazích. To však nemá zůstat jediným otřesem v Elenině životě.