Film Ach, ty ženy je kouzelná romantická komedie v níž hrají Colin Firth (Deník Bridget Jones), Heather Grahamová (Austin Powers: Špion, který mě vojel) a Minnie Driverová, nominovaná na cenu Akademie (Dobrý Will Hunting). Když umělec Colin Ware...

Popis

Film Ach, ty ženy je kouzelná romantická komedie v níž hrají Colin Firth (Deník Bridget Jones), Heather Grahamová (Austin Powers: Špion, který mě vojel) a Minnie Driverová, nominovaná na cenu Akademie (Dobrý Will Hunting). Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši.

Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat – je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce – dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. Ach, ty ženy (Hope Springs) je rozkošná a poutavá komedie o štěstí, nalezeném v okamžiku, kdy to nejméně očekáváme.