Záhadný muž
Typ:
film
Žánr:
thriller, mystery, kriminální, tv film
Délka:
94 min
Země:
USA/Kanada, 2005
Liz Mannersová(Alexandra Paul) patří k uznávaným terapeutkám. Spolupracuje s rozhlasovou stanicí, ve které dostala prostor pro svou anonymní linku důvěry. Jednoho dne se do živého rozhlasového vysílání dostane žena, která se představí jako...

Popis

Liz Mannersová(Alexandra Paul) patří k uznávaným terapeutkám. Spolupracuje s rozhlasovou stanicí, ve které dostala prostor pro svou anonymní linku důvěry. Jednoho dne se do živého rozhlasového vysílání dostane žena, která se představí jako Christina. Doktorce se svěří, že žije s mužem, který ju psychicky týrá a požádá ji o pomoc. Vzápětí se však hovor přeruší.... Liz na tuto nepříjemnou příhodu po čase zapomene. Ani netuší, že žena, která jí v tu noc volala je mrtvá. Manžel oběti Kyle (William R. Moses), z její smrti obviňuje právě doktorku Mannersovou.

Dostane šílený nápad- rozhodne se nenápadně vetřít do jejího života a pomstít se...

Manželství Liz a Roba (Gary Hudson) prochází krizí. Liz zjistí, že si její muž našel milenku. Kyle tento fakt využije a snaží se jejich vztah rozbít. Navenek však vystupuje jako Lizin přítel, ale za zády spřádá intriky, do kterých zasvětí dokonce i Robovu milenku. Té se však brzy zbaví, když pochopí, že by mu jen překážela v jeho dalších plánech.