A Jin de gu shi
Typ:
film
Žánr:
akční, drama, romantický
Délka:
95 min
Země:
Hong Kong, 1996
Tři kapitoli ze života mladé ambiciózní ženy v Hongkongu.Ah Kam se snaží vyniknout jako kaskadérka ve filmovém světe, což v Hongkongu není vůbec jednoduché. Je to vražedný obor a ona chce patřit k těm nejlepším, nebojí se smrti a tvrdě na sobě...

Popis

Tři kapitoli ze života mladé ambiciózní ženy v Hongkongu.

Ah Kam se snaží vyniknout jako kaskadérka ve filmovém světe, což v Hongkongu není vůbec jednoduché. Je to vražedný obor a ona chce patřit k těm nejlepším, nebojí se smrti a tvrdě na sobě pracuje. Zároveň se snaží upoutat pozornost akčního režiséra Chiefa Tunga, ale jejich vztah nepřeroste v něco víc, jak by chtěla, spíš se podobá vztahu otce s dcerou. Vše se pokazí, když se Ah Kam zakouká do Chiefovyho syna Longa.
Režisér Chief přijde při roztržce s japonskou mafiií o život a Ah Kam své profese nechá. Ah Kam se zamiluje do bohatého playboje Sama, ale jejich vztah vydrží jen do doby, než se Sam zamiluje do jiné ženy. Kariéra Ah Kam u filmu končí a posune se do ponižující práce hostesky v karaoke klubu, kde tato kráska působí jako laciné erotické potěšení pro opilce. V třetí kapitole se Ah Kam nevyhne krvavému střetnutí s japonskou mafií.