Svět naruby
Typ:
film
Žánr:
dobrodružný, akční, rodinný, fantasy
Délka:
93 min
Země:
USA, 1990
Casey je policajt. Gnorm je skřítek. Oba představují dlouhou a krátkou ruku zákona. Originální kombinace tajemství, hrůzy a smíchu.Člověk odedávna meditoval nad tajemstvím života v jiných světech a každou chvíli upíral zrak k nebesům. Tento...

Popis

Casey je policajt. Gnorm je skřítek. Oba představují dlouhou a krátkou ruku zákona. Originální kombinace tajemství, hrůzy a smíchu.

Člověk odedávna meditoval nad tajemstvím života v jiných světech a každou chvíli upíral zrak k nebesům. Tento příběh dokazuje, že jsme se dívali špatným směrem. Vrchní detektiv Stan Walker pověří mladšího Caseyho Gallaghera delikátní úlohou: během nejbližší noci vypátrat v Griffithově parku překupníky cenných diamantů.

S Caseym se na místo nebezpečné operace vydá i jeho partnerka Samantha a detektiv Kominsky. Mezitím v neznámém temném světě začíná jiný příběh. Z hloubi země si razí cestu malý, člověku podobný tvor, který má u sebe hladký zářivý kámen. Tento skřítek se objeví přesně tam, kde číhá trojice policajtů. A protože ani gangsteři nemeškají, úžasné dobrodružství může začít..