Ztracené dítě
Typ:
film
Žánr:
drama, tv film
Délka:
96 min
Země:
USA, 1992
Jako nezletilá, byla donucena vzdát se svého dítěte. Ani po letech, kdy už má vlastní rodinu, na něj nezapoměla a po odhalení děsivé pravdy se dožaduje spravedlnosti. Rok 1972, Minnesota. Jerry Sherwoodová (Beverly D´Angelová) pochází z neúplné...

Popis

Jako nezletilá, byla donucena vzdát se svého dítěte. Ani po letech, kdy už má vlastní rodinu, na něj nezapoměla a po odhalení děsivé pravdy se dožaduje spravedlnosti.

Rok 1972, Minnesota. Jerry Sherwoodová (Beverly D´Angelová) pochází z neúplné rodiny a žije v nápravném ústavu pro nezletilé. Chybějící city rodičů si nahrazuje tajnými schůzkami s Dennisem (Michael McGrady). Když otěhotní, slehne se po něm zem. Jerry se rozhodne dítě porodit a starat se o něj, i když ví, že to pro ní nebude vůbec jednoduché. Narodí se jí syn Denni, vše se zdá být ideální do chvíle, kdy její otec, odmítne pomoci své jediné dceři. Jelikož je nezletilá, je nucená se svého syna vzdát a dát ho do státem přidělené adoptivní rodiny.

Po 16ti letech, kdy má Jerry tři děti, překonala dvě neúspěšná manželství, stále myslí na svého syna Denniho. Chlapec již dovršil 18 let, a ona, jako jeho matka, má konečně právo obrátit se na matriku a požádat o schůzku se synem. Najednou ale přichází Jerry zásilka, ve které jí oznamují, že její syn před 16 ti lety zemřel. Šokovaná žena začne pátrat po jeho minulosti a po jeho nečekané smrti. Postupně se dozvídá, že adoptivní rodina jejího syna nebyla zdaleka taková, za jakou se vydávala.