Šepot
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, horor, kriminální
Délka:
91 min
Motto:
Ďáblovo dílo jako dětská hra...
Rok:
2007
Unášet děti bohatých rodičů se nemusí podnikavcům vyplácet. Co když mají děti nadpřirozenou moc a žádné slitování? Na vlastní kůži se o tom přesvědčí Josh Holloway (Sawyer). Zoufalí lidé dělají zoufalé činy a když podvodník jménem Max (Josh...

Popis

Unášet děti bohatých rodičů se nemusí podnikavcům vyplácet. Co když mají děti nadpřirozenou moc a žádné slitování? Na vlastní kůži se o tom přesvědčí Josh Holloway (Sawyer).

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy a když podvodník jménem Max (Josh Holloway) už neví, jak by se z mizérie dostal, unese spolu se svojí přítelkyní a dalšími dvěma komplici malého chlapce z bohaté rodiny, aby zinkasoval tučné výkupné. Jenže brzy všichni začnou slyšet podivné šepoty ve své hlavě, které má zřejmě na svědomí malý chlapec disponující nadpřirozenými schopnostmi. Role se obrací a z únosců se stává kořist..

Nezávislý horor natočený doslova na koleně dal dohromady hvězdy dvou populárních seriálů, parťákem Joshe je totiž herečka Sarah Wayne Callies, kterou znají především fanoušci Prison Breaku, kde hraje doktorku Sáru Tancredi. Whisper byl teprve nedávno koupen do distribuce velkým studiem, nedá se tak očekávat, že by se stal klasickým komerčním trhákem.