Česká komedie Vy nám taky, šéfe! se odehrává v prostředí prestižní reklamní agentury Mráz Media, vedené schopným managerem Ivanem Mrázem, který právě nabírá nové zaměstnance do svého týmu (Václav Vydra). Film vypráví příběh několika lidí,...

Popis

Česká komedie Vy nám taky, šéfe! se odehrává v prostředí prestižní reklamní agentury Mráz Media, vedené schopným managerem Ivanem Mrázem, který právě nabírá nové zaměstnance do svého týmu (Václav Vydra).

Film vypráví příběh několika lidí, kterým zdánlivě sama od sebe spadne do klína neočekávaná životní příležitost. Účetní v důchodu Karlička (Iva Janžurová), pubertální textař Miki (Ladislav Hampl), mimoidní grafik Kamil (Pavel Šimčík), mladá manažerka Tereza (Sandra Nováková), i jejich šéf, neambiciózní flákač a příležitostný herec Leo (Jan Zadražil) neměli ještě donedávna ani tušení, že by na nějakém podobném „atraktivním" místě mohli vůbec kdy pracovat. A také nemají tušení jak to v takové reklamce vlastně chodí.

Partě „loserů" se zdánlivě nabízí životní šance. Když zjistí, že všechno je úplně jinak, boj o vysněnou práci pro ně teprve začíná...

Komedie Vy nám taky, šéfe! je především o tom, že i „slabší" mohou zvítězit, pokud opravdu chtějí a snaží se o něco, na čem jim opravdu záleží. A také o tom, že některé věci musíte udělat, i když víte, že jsou nebezpečné a nemají téměř naději na úspěch. A mimoto si u toho můžete užít ještě spoustu legrace.

Česká komedie Vy nám taky, šéfe! se odehrává v prostředí prestižní reklamní agentury Mráz Media, vedené schopným managerem Ivanem Mrázem, který právě nabírá nové zaměstnance do svého týmu (Václav Vydra). Film vypráví příběh několika lidí, kterým zdánlivě sama od sebe spadne do klína neočekávaná životní příležitost. Účetní v důchodu Karlička (Iva Janžurová), pubertální textař Miki (Ladislav Hampl), mimoidní grafik Kamil (Pavel Šimčík), mladá manažerka Tereza (Sandra Nováková), i jejich šéf, neambiciózní flákač a příležitostný herec Leo (Jan Zadražil) neměli ještě donedávna ani tušení, že by na nějakém podobném „atraktivním“ místě mohli vůbec kdy pracovat. A také nemají tušení jak to v takové reklamce vlastně chodí. Partě „loserů“ se zdánlivě nabízí životní šance. Když zjistí, že všechno je úplně jinak, boj o vysněnou práci pro ně teprve začíná… Komedie Vy nám taky, šéfe! je především o tom, že i „slabší“ mohou zvítězit, pokud opravdu chtějí a snaží se o něco, na čem jim opravdu záleží. A také o tom, že některé věci musíte udělat, i když víte, že jsou nebezpečné a nemají téměř naději na úspěch. A mimoto si u toho můžete užít ještě spoustu legrace.