Violetta koncert
Typ:
film
Žánr:
romantický, hudební, dokumentární
Délka:
92 min
Motto:
Exkluzivní koncertní show největších hvězd seriálového hitu TV stanice Disney Channel – Violetta.
Země:
Argentina, 2014
Voletta Koncert byl natočen v prostorách Mediolanum Forum v italském Miláně. Vystupuje zde dvanáct seriálových postav, které předvádějí největší hudební hity první a druhé řady televizního seriálu. Speciál zachycuje živý koncert v plné délce, a...

Popis

Voletta Koncert byl natočen v prostorách Mediolanum Forum v italském Miláně. Vystupuje zde dvanáct seriálových postav, které předvádějí největší hudební hity první a druhé řady televizního seriálu. Speciál zachycuje živý koncert v plné délce, a navíc dává fanouškům možnost nahlédnout i do zákulisí. Diváci uvidí přípravy a vzrušení herců před příchodem na pódium a také se dozvědí více o tom, co rádi dělají ve svém volném čase.

Ke dvanácti nejoblíbenějším hereckým hvězdám seriálu Violetta v čele s Martinou Stoessel (Violetta), Diegem Dominguezem (Diego), Jorgem Blancou (León), Mercedes Lambre (Ludmila) a Lodovicou Cornello (Francesca) se přidá také energická taneční skupina a úžasná doprovodná kapela.

Violetta je spontánní dívka, která si na nic si nehraje – chce prostě jen najít své místo na světě. Úžasně zpívá, což podědila po své matce. Po otci má lásku ke knihám a důvtip. Studuje ve Studiu 21, prestižní hudební akademii, kde objevuje zcela nový svět zkušeností, které jí pomáhají naplnit svůj osud a objevovat historii své rodiny.